Beau sur Mer
beau sur mer
Contact

Geniet van Zeeland

Op slechts een steenworp afstand van het karakteristieke Goes en met Vlaanderen in de achtertuin, biedt Beau sur Mer u de perfecte uitvalsbasis om het rijke verleden van Zeeland en Belgiƫ te verkennen. Om fiets-of wandeltochten
te maken. Over de dijken, langs de oevers en door de natuurgebieden. Of bezoek de vele musea waar u zich zult verwonderen over de roem en glorie van Zeeland.
Eenmaal thuisgekomen kunt u zorgeloos genieten vanaf uw eigen terras, van de ondergaande zon en het spectaculaire uitzicht op de Oosterschelde. Het weldadige gevoel van rust en ruimte ervaren of een balletje slaan op de Goese
golfbaan, slechts 1500 meter van uw woning, een scala aan mogelijkheden. Om te onthaasten, inspiratie op te doen of juist sportief te ontspannen.
Welkom in Beau sur Mer.

Cultureel Zeeland

Een provincie met allure, een landje apart, met een eigen dialect en
bekend om haar bourgondische inslag. Zeeland staat voor veelzijdigheid. Voor een hogere kwaliteit van leven in een lager tempo. De ongerepte kustlijn en het weidse polderlandschap maken deze provincie uitermate geschikt om zorgeloos te recreƫren. De doorgewinterde watersporter komt hier zeker aan zijn trekken. Maar ook voor bezoekers die liever vaste wal onder de voeten hebben, biedt Zeeland een legio aan mogelijkheden.

Ontdek Zeeland. Bekend om haar mooie stranden en bruisende badplaatsen, afgewisseld met authentieke en charmante dorpskernen. Met cultuur en rijke historie binnen handbereik. Het beste van twee werelden dus. Het gemoedelijke karakter kan u niet ontgaan. Ervaar het daarom zelf.
Zeeland heet u graag welkom.

Welkom

Welkom